Frakit

Frakit edullisesti ja vaivatttomasti pakettialennuksella suoraan myymälästä. Myyntipalvelumme sovittaa sinulle istuvan frakkikokonaisuuden ja saat sen tarvikkeineen mukaan putiikistamme. Laadukkaat, istuvat, hengittävät ja kestävät frakit Helsingistä.

Opiskelija-alennus 10%

Frakki edullisesti pakettina Charlstonilta

Yleisesti myymme frakkimme pakettina, jolloin voimme tarjota ne edulliseen pakettihintaan. Pakettiin kuuluvat takin ja housujen lisäksi yleisimmät tarvikkeet. Frakkeja on eri laatu ja hintaluokissa.

  • Laadukasta villaa tai edullista villasekoitetta
  • Puku, tarvikkeet ja kengät paikan päältä tai verkosta
  • Suuri kokovalikoima heti tarjolla, varaa maksuton sovitus

Varaa sovitus

Frakit juhliin, tanssiaisiin tai akateemiseen edustukseen. Autamme sopivan frakin valitsemisessa.

Opiskelija-alennus 10%


Frakkipakettimme sisältää

Frakkitakki – Frakkihousut – Frakkipaita – Frakkipaidan napit – Frakkiliivi – Valkoinen solmuke – Olkaimet – Taskuliina – Pukupussi


Sopiva frakki tai juhlapuku vaivattomasti

Kun kerrot meille juhlapukutarpeesi, osaamme auttaa oikean ja hyvin istuvan puvun valikoimisessa ja jättää sovittamisen ja tuotteiden valitsemisen meidän harteille.

 

Sovitus myymälässä

Sovituksen aikana olet ainoa asiakkaamme. Rauhassa sovitamme kokonaisuuden päälle ja kokeilemme eri kokoja, jotta puku istuu hyvin.

Nopea toimitus

Ylläpidämme laajaa, yli 30 koon kokovalikoimaa. Jos sopivat tuotteet löytyvät hyllystämme, saat ne heti mukaasi.

Laaja valikoima kokoja

Kaikki meistä ovat erikokoisia, joten meiltä löytyy frakit normaalikoossa, pitkinä, lyhyinä ja tanakkoina. Voit valita erikokoisen takin ja housut jotta ne varmasti sopivat.

Sopiva puku heti mukaan sovittamalla

Sovitamme sinulle oikeankokoisen frakin tarvikkeineen päälle. Jos tuotteet ovat saatavilla, saat ne heti mukaasi. Meillä on hyllyssä valtava kokovalikoima pukuja erikokoisille herrasmiehille, monessa eri mallistossa.

Tervetuloa sovitukseen

Näin varaat ajan

Ajanvaraus ja sovitus on maksutonta. Suosittelemme aina sovitusta postimyynnin sijaan, jos olet ostamassa frakkia, smokkia tai pukua.

  • Sovitamme puvun, tarvikkeet ja kengät teille paikan päällä, jotta pukusi on varmasti sopiva
  • Useimmiten saat puvun, tarvikkeet ja kengät mukaasi sovituksen jälkeen