Tarina

Charlstonin perustaja Charles Elmgren tahtoi tuoda Suomeen vaihtoehdon pukuvuokraukselle varsinkin asiakaskunnille jotka käyttävät juhlapukuja useasti ja jatkuvasti. Ensimmäinen putiikkimme aukesi Pohjoiselle Hesperiankadulle vuosituhannen alussa ja Museokadun tiloihin muutimme vuonna 2019.

Nykyään Charlstonin juhlavaatemyymälää johtaa toisen polven yrittäjä Tycho Elmgren. Tehtävänämme on tuottaa ja tarjota asiakkaille laadukkaita ja hienoja juhlavaatteita kaikkiin juhlatarpeisiin.

Tuotteiden kehitys on jatkuvaa

Koska tapaamme asiakkaitamme päivittäin ja käytämme itse tuotteitamme, tiedämme parhaiten mitkä ratkaisu vaatteista toimivat ja millaisiin mittoihin asiakkaamme istuvat. Tämän takia tuotamme itse suuren osan tuotteistamme ja kehitämme niitä jatkuvasti. Tämän takia tuotteemme istuvat paremmin, kestävät kauemmin ja ovat silti edullisia.

  • Tuotteet kehitetään suomalaisiin juhlatarpeisiin
  • Oma tuotekehityksemme takaa laadun, kestävyyden ja parhaan käytettävyyden

Charlston on juhlapukeutumisen laatumerkki

Tunnemme asiakkaamme ja tuottemme läpikohtaisesti. Ymmärrämme materiaalit ja niiden erot ja osaamme kertoa käytännössä miten tuotteet toimivat ja miten paras istuvuus saavutetaan.

  • Charlston putiikki ja tuotteet ovat meidän oma kotimainen tuotemerkki
  • Asiantunteva palvelumme ymmärtää tuotteet ja tietää juhlien käytännöt

Kotimainen tuotemerkki

Charlston on kehitetty meidän omaksi tuotemerkiksi koska ymmärrämme asiakkaidemme tarpeen laadulle ja hintatasolle. Meillä on myös kunnia itse kehittää tuotteitamme jatkuvasti paremmaksi, jotta niitä on helpompi käyttää ja ne istuvat asiakkaillemme paremmin. Voimme ylpeästi sanoa että tuotteemme ovat vuosi vuodelta parempia.

Asiantunteva palvelu

Emme ole vain myymälä, me oikeasti käytämme tuotteitamme ja päivittäin sovitamme niitä asiakkaillemme. Ymmärrämme millaisiin juhliin asiakkaat osallistuvat ja pystymme valitsemaan juuri siihen oikeat puvut ja vaatteet. Tiedämme miten eri ratkaisut vaikuttavat lopputulokseen ja puvun istuvuuteen. Kerromme etikettien tarkoituksen ja valmistamme asiakkaat juhliin niin vaatetuksen kuin käytäntöjen suhteen.


Charlston valmistaa sinut juhlaan niin vaatetuksen kuin asun käytäntöjen suhteen

 

Tervetuloa putiikkiimme

Putiikkimme sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä, lähellä kaupungin keskustaa. Myymälään voi poiketa aukioloaikojen mukaan tutustumaan ja ostoksille. Pukusovitukseen suosittelemme ajanvarausta. Putiikissamme on laaja valikoima miesten juhlavaatteita ja tarvikkeita.

Myymälän yhteystiedot