Smokit

Smokki eli tuxedo on laajasti käytetty puku juhla- ja gaalatilaisuuksissa, joissa pukukodi on smokki tai ”black tie”. Smokkia ei käytetä silloin kun pukukoodi on juhlapuku, mutta muuten smokki on sopiva ja yleinen puku yhteisöjen ja yritysten juhlissa ja häissä. Smokin tunnistaa kiiltävistä takinliepeistä, paidan etuosan laskoksita, yleensä mustasta solmukkeesta sekä liviistä tai cummerbund-vyöliivistä. Smokin kanssa käytetään mustia kiiltäviä nahkakenkiä.

Smokki pakettina Charlstonilta

Tarjoamme smokkeja eri hintaluokissa. Yleisesti myymme smokit edullisesti pakettina, jossa on puvun lisäksi mukana yleisimmät tarvikkeet. Smokki sovitetaan päällesi, jotta saat varmasti oikean kokoisen puvun. Tuotteet saat heti mukaasi.

  • Korealaatuista villaa tai laadukasta villasekotietta
  • Puku, tarvikkeet ja kengät paikan päältä tai verkosta
  • Suuri kokovalikoima hyllyssämme, varaa maksuton sovitus

Varaa sovitus

Smokki juhliin ja edustukseen. Autamme sopivan puvun valitsemisessa.

Opiskelija-alennus 10%


Smokkipakettimme sisältää

Smokkitakki- ja housut – Valkoinen Smokkipaita – Musta Solmuke – Musta Cummerbund-vyö – Valkoinen Taskuliina – Olkaimet – Pukupussi


Sopiva smokki tai juhlapuku vaivattomasti

Kun kerrot meille tarvitsevasi smokin, hoidamme loput. Kun sinulla on sovitus meillä, esittelemme smokkivaihtoehdot juhlaasi jonka jälkeen valitsemme ja sovitamme sinulle oikeat ja sopivan kokoiset smokkiosat päällesi.

 

Tarjoamme myös tilauksesta valkoisia smokkeja, tummansinisiä smokkeja, viininpunaisia smokkeja sekä kaksirivisesti napitettuja smokkeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Sovitus myymälässä

Sovituksen aikana olet ainoa asiakkaamme. Rauhassa sovitamme kokonaisuuden päälle ja kokeilemme eri kokoja, jotta pukusi istuu hyvin.

Nopea toimitus

Ylläpidämme laajaa, yli 30 koon kokovalikoimaa. Jos sopivat tuotteet löytyvät hyllystämme, saat ne heti mukaasi.

Laaja valikoima kokoja

Kaikki meistä ovat erikokoisia, joten meiltä löytyy frakit normaalikoossa, pitkinä, lyhyinä ja tanakkoina. Voit valita erikokoisen takin ja housut jotta ne varmasti sopivat.

Sopiva puku heti mukaan sovittamalla

Sovitamme sinulle oikeankokoisen frakin tarvikkeineen päälle. Jos tuotteet ovat saatavilla, saat ne heti mukaasi. Meillä on hyllyssä valtava kokovalikoima pukuja erikokoisille herrasmiehille, monessa eri mallistossa.

Tervetuloa sovitukseen

Näin varaat ajan

Ajanvaraus ja sovitus on maksutonta. Suosittelemme aina sovitusta postimyynnin sijaan, jos olet ostamassa frakkia, smokkia tai pukua.

  • Sovitamme puvun, tarvikkeet ja kengät teille paikan päällä, jotta pukusi on varmasti sopiva
  • Useimmiten saat puvun, tarvikkeet ja kengät mukaasi sovituksen jälkeen