Frakki.fi on nyt Charlston

Tiedote: Frakki.fi muuttuu Charlstoniksi – laajempi valikoima ja sama laadukas palvelu

Olemme iloisia ilmoittaessamme, että Frakki.fi on nyt Charlston! Vaikka nimemme muuttuu, pysyvät omistajuus, asiantunteva asiakaspalvelu ja putiikkimme ennallaan. Tämä brändiuudistus heijastaa pyrkimystämme tarjota asiakkaillemme entistä laajempi valikoima juhlapukuja, jotka kattavat muutakin kuin frakit ja smokit.

Charlstonilla haluamme viestiä selkeämmin, että valikoimastamme löytyy frakkien lisäksi myös laadukkaita smokkeja ja erilaisia pukuja  moniin tilaisuuksiin. Laajennettu valikoimamme vastaa monipuolisesti asiakkaidemme tarpeisiin, oli kyseessä sitten akateeminen juhla, häät tai muu tärkeä tilaisuus.

Vaikka olemme tunnettuja frakeistamme, olemme vähitellen laajentaneet valikoimaamme tarjoten yhä enemmän korkealaatuisia tuotteita. Konseptimme perustuu ajanvaraukseen, jotta voimme tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Verkkokauppamme kautta voimme toimittaa tarvikkeita ympäri Suomea, mutta pukuostokset tehdään edelleen ensisijaisesti putiikissamme.

Me Charlstonilla haluamme korostaa erityisesti istuvuutta ja korkealaatuisia materiaaleja, kuten villaa, jotka ovat asiakkaillemme tärkeitä. Vaikka nimi on uusi, pysyy laadukas palvelumme ja asiakkaidemme tyytyväisyys aina ensisijaisena tavoitteena.

Tervetuloa tutustumaan uuteen Charlstoniin!

Lisätietoja

Charlston – Puvut elämäsi juhliin
Charlston.fi

Museokatu 25, Helsinki
Pukusovitukset ajanvarauksella
Tarvikeostot ja noudot aukioloaikoina
ma – pe 10 – 18
Heinäkuu 2024 vain ajanvarauksella tai sopimalla:
info@charlston.fi
050 406 5497