Miesten hääpuvut

Yksi tärkeä päätös häitä suunnitellessa on miehen hääpuku. Sulhasen hääpuku on muodikas kokonaisuus, jossa yhdistyvät sulhasen tyyli ja hääjuhlan teema. Vaihtoehtoja miehen hääpuvuksi on monta, joita tarjoamme laidasta laitaan, ja osaamme suositella juuri sinulle sopivan pukukokonaisuuden.

Hääpukujen myyntipalvelu

Varaa meiltä sovitusaika ja pääset heti kokeilemaan vaihtoehtoja miehen hääpuvuksi. Jos sinulla on jo idea minkälaisen puvun tahdotte, kerro meille ja toteutamme sen – sinun mitoissasi!

  • Suuri valikoima hääpukuja miehille
  • Puku, tarvikkeet ja kengät paikan päältä tai verkosta
  • Asiantunteva palvelu auttaa pukuvalinnassasi ja juhaletiketissä

Varaa sovitus

Puku

Tyylikäs puku, varsinkin pukuliivillä ja solmukkeella on erittäin näyttävä hääpuku miehelle. Esimerkiksi raikkaalla sinisellä puvulla sulhanen erottuu edustavasti juhlaväestä ja näyttää valokuvissa tyylikkäältä.

Smokki

Smokki on myös tyylikäs valinta miehelle häihin. Smokki on perinteisesti musta, mutta sitä tarjoamme myös tummansinisenä, viininpunaisena ja jopa valkoisena kesäisiin ulkojuhliin ja merillä pidettäviin juhliin.

Mustaa smokkia on myös saatavilla kaksirivisenä eli kahdella nappirivillä. Smokista saa erinomaisen puvun sulhaselle.

Frakki

Frakki on juhlapuvuista hienoin ja sopii perinteisiin ylellisiin häihin ja vanhojen kivikirkkojen ja puuhuviloiden miljööseen. Juhlallisen olemuksensa takia se sopii myös hienosti syksyllä ja talvella pidettäviin häihin sulhasen puvuksi.

 

 

Charlston on juhlapukeutumisen asiantuntija. Tarjoamme miesten hääpuvut kaikissa väreissä ja malleissa.


Hääpukeutumiseen tarjoamme

Hääpuvut – Juhlapaidat – Pukuliivit – Solmiot / Solmukkeet – Juhlakengät – Asusteet – Hatut


Sopiva frakki, smokki tai hääpuku vaivattomasti

Sovitamme sinulle oikeankokoisen puvun tarvikkeineen päälle. Jos tuotteet ovat saatavilla, saat ne heti mukaasi. Meillä on hyllyssä valtava kokovalikoima pukuja erikokoisille herrasmiehille, monessa eri mallistossa.

Sovitus myymälässä

Sovituksen aikana olet ainoa asiakkaamme. Rauhassa sovitamme kokonaisuuden päälle ja kokeilemme eri kokoja, jotta puku istuu hyvin.

Nopea toimitus

Ylläpidämme laajaa, yli 30 koon kokovalikoimaa. Jos sopivat tuotteet löytyvät hyllystämme, saat ne heti mukaasi. Tilattavat tuotteet saapuvat meille viikon sisään.

Laaja valikoima kokoja

Kaikki meistä ovat erikokoisia, joten meiltä löytyy frakit normaalikoossa, pitkinä, lyhyinä ja tanakkoina. Voit valita erikokoisen takin ja housut jotta ne varmasti sopivat.

Sopiva puku löytyy sovituksesta

Tarjoamme putiikissamme tummia pukuja ja tilauskesta suuren valikoiman erivärisiä pukuja nopealla toimituksella. Kerro meille ideasi juhla-asustasi ja toteutamme sen.

Tervetuloa sovitukseen

Näin varaat ajan

Ajanvaraus ja sovitus on maksutonta. Suosittelemme aina sovitusta postimyynnin sijaan, jos olet ostamassa frakkia, smokkia tai pukua.

  • Sovitamme puvun, tarvikkeet ja kengät teille paikan päällä, jotta pukusi on varmasti sopiva
  • Useimmiten saat puvun, tarvikkeet ja kengät mukaasi sovituksen jälkeen