Mustat kiiltävät lakerikengät juhlakäyttöön

Frakin ja smokin kanssa juhlakäyttöön lakerikengät

Sovitus ajanvarauksella

Vaivattomin tapa hankkia frakki, smokki tai juhlapuku. Puku heti mukaan monipuolisesta tarjonnastamme ja laajasta kokovalikoimasta.

Varaa aika sovitukseen

Frakkiliivi akateemisiin juhlatilaisuuksiin.

Peruslaatuiset lakerikengät juhlakäyttöön frakki- ja smokkitilaisuuksissa ja myös puvun kanssa juhliin. Kengät ovat nahkaiset, pohja kumia. Pohja on tasainen joten sopii juhlatansseihin. Kantapäässä kuminen kantapala tuomaan pitoa.

Hyvä lesti, tarpeaksi leveällä jalkapöydällä. Tilaa normaalia kokoasi. Oikea koko on yleensä yksi koko lenkkitossuja pienempi. Helppo pitää puhtaana, pyyhi vain kostealla rätillä käytön jälkeen ja laita setripuiset lepolestit kenkien sisälle pitämään ne muodossaan.

  • Etiketti ja käyttö

    Frakin- ja smokin kanssa käytetään aina lakerikenkiä. Niitä voi myös käyttää puvun kanssa juhlatilaisuuksissa kuten häissä ja gaaloissa.

    Huomioitavaa on, jos frakin kanssa käytetään mustaa liiviä, silloin käytetään mattamustia nahkakenkiä eikä lakerikenkiä.

     

  • Vaihto- ja palautusoikeus

    Käyttämättömilla ja uudenverosilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksissa ota aina ensin yhteyttä meihin sähköpostilla ja ilmoita tilausnumerosi ja vaihdettavat tai palautettavat tuotteet.