Juhlapuvut

Tarjoamme laajan valikoiman pukuja juhliin. Kun kyseessä on häät, vaihtoehtojen määrä on lähes rajaton niin puvun kuin asusteiden osalta. Putiikissamme on hääpukuja, rippipukuja ja ylioppilaspukuja, mutta eri värivaihtoehtoja tarjoamme toiveidesi mukaan.

Sulhanen saa morsiamen kanssa päättää juhliensa pukuetiketin ja osaamme opastaa etiketin ja siihen sopivan juhlapuvun valitsemisessa.

Tarjoamme

 • Miesten hääpuvut
 • Ylioppilaspuvut
 • Tummat puvut
 • Rippipuvut
 • Businesspuvut
 • Arkipuvut

Juhlapuku Charlstonilta

Olisi ideanasi sitten sininen puku liivillä tai perinteinen saketti silinterihatulla, sen saat meiltä.

 • Suuri valikoima juhlapukuja
 • Puku, tarvikkeet ja kengät paikan päältä tai verkosta
 • Asiantunteva palvelu auttaa pukuvalinnassasi

Varaa sovitus

Smokki

Smokki on myös tyylikäs valinta juhlapuvuksi häihin. Smokki on perinteisesti musta, mutta sitä tarjoamme myös tummansinisenä, viininpunaisena ja jopa valkoisena kesäisiin ulkojuhliin ja merillä pidettäviin juhliin.

Mustaa smokkia on myös saatavilla kaksirivisenä eli kahdella nappirivillä. Smokista saa erinomaisen puvun sulhaselle.

 

 

 

 

Charlston on juhlapukeutumisen asiantuntija. Meiltä juhlapuvut sulhaselle häihin, rippikoululaiselle juhliin tai opiskelijalle valmistujaisiin.


Juhlapukeutumiseen tarjoamme

Juhlapuvut – Juhlapaidat – Pukuliivit – Solmiot – Solmukkeet – Nahkakengät – Asusteet


Sopiva frakki, smokki tai juhlapuku vaivattomasti

Sovitamme sinulle oikeankokoisen puvun tarvikkeineen päälle. Jos tuotteet ovat saatavilla, saat ne heti mukaasi. Meillä on hyllyssä valtava kokovalikoima pukuja erikokoisille herrasmiehille, monessa eri mallistossa.

Sovitus myymälässä

Sovituksen aikana olet ainoa asiakkaamme. Rauhassa sovitamme kokonaisuuden päälle ja kokeilemme eri kokoja, jotta puku istuu hyvin.

Nopea toimitus

Ylläpidämme laajaa, yli 30 koon kokovalikoimaa. Jos sopivat tuotteet löytyvät hyllystämme, saat ne heti mukaasi. Tilattavat tuotteet saapuvat meille viikon sisään.

Laaja valikoima kokoja

Kaikki meistä ovat erikokoisia, joten meiltä löytyy frakit normaalikoossa, pitkinä, lyhyinä ja tanakkoina. Voit valita erikokoisen takin ja housut jotta ne varmasti sopivat.

Sopiva puku löytyy sovituksesta

Tarjoamme putiikissamme tummia pukuja ja tilauskesta suuren valikoiman erivärisiä pukuja nopealla toimituksella. Kerro meille ideasi juhla-asustasi ja toteutamme sen.

Tervetuloa sovitukseen

Näin varaat ajan

Ajanvaraus ja sovitus on maksutonta. Suosittelemme aina sovitusta postimyynnin sijaan, jos olet ostamassa frakkia, smokkia tai pukua.

 • Sovitamme puvun, tarvikkeet ja kengät teille paikan päällä, jotta pukusi on varmasti sopiva
 • Useimmiten saat puvun, tarvikkeet ja kengät mukaasi sovituksen jälkeen