Valkoiset juhlapuvun olkaimet

Valkoiset olkaimet frakille, smokille ja puvuille.

30,00 

Varastossa

Sovitus ajanvarauksella

Vaivattomin tapa hankkia frakki, smokki tai juhlapuku. Puku heti mukaan monipuolisesta tarjonnastamme ja laajasta kokovalikoimasta.

Varaa aika sovitukseen

Valkoiset puvun olkaimet

Valkoiset säädettävät X-mallin olkaimet, jotka pitävät housujen vyötärölinjan oikeassa kohdassa vyötärön päällä. Voidaan käyttää minkä tahansa puvunhousun kanssa, mutta varsinkin frakin ja smokin kanssa.

  • Etiketti ja käyttö

    Smokki- ja frakkihousuissa ei perinteisesti ole vyölle lenkkejä, joten niiden kanssa käytetään henkseleitä eli olkaimia. Olkaimet pitävät housut vyötärön päällä oikeassa kohdassa, eivätkä ne pääse valahtamaan alas lantion päälle.

    Takana ja edessä molemmilla puolilla kaksi klipsikiinnikettä, joilla ne laitetaan housun vyötäröön kiinni, niin että olkaimet kannattelevat housuja kevyesti. Hyvä kohta kiinnitykselle on takaa vähän keskiselän molemmin puolin, ja edestä housun taitoksen kohdalle noin lonkkaluun päälle.

  • Vaihto- ja palautusoikeus

    Käyttämättömilla ja uudenverosilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksissa ota aina ensin yhteyttä meihin sähköpostilla ja ilmoita tilausnumerosi ja vaihdettavat tai palautettavat tuotteet.